Hääpolku

Suunnittele onnistuneet häät Hääpolku -sovelluksen avulla. Aloita häiden suunnittelu nyt, ja saat ilmaiset ja hyödylliset häiden muistilistan, hääbudjetin ja häävieraslistan käyttöösi. Hääpolku -suunnittelusovellus tekee häiden järjestämisestä helppoa. Lisäksi tarjolla on äärettömästi inspiraatiota kuvien ja artikkeleiden muodossa omien valintojesi tueksi.

Jyväskylä Bridal fair häämessuilla yhteistyössä Häät lehti.

Hääbudjetti

Häät.fin Hääpolulla on digitaalinen häiden suunnittelu lista, joka kulkee aina mukana ja on muokattavissa itselle sopivanlaiseksi.

Jyväskylä Bridal Fair yhteistyössä Häät-lehtden vieraslista.

Vieraslista

Häiden rahameno aiheuttaa usein päänvaivaa, siksipä Hääpolulla on työkalu, jonka avulla kulut ja menot pysyvät järjestyksessä.

Jyväskylä Bridal Fair yhteistyössä Häät-lehtden muistilista.

Muistilista

Häät.fin Hääpolulla on ilmainen vieraslista-työkalu, jonka avulla pääset luomaan ja ylläpitämään listaa häidenne kutsuvieraista.

Hääpukukone

Häämessut Jyväskylä Bridal Fair 2019

Hääpukukone näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset, Suomessa saatavilla olevat häämekot ja niiden ostopaikat. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa itsellesi mieluiset morsiuspukuehdokkaat.

Sormuskone

Häämessut Jyväskylä Bridal Fair 2019

Löydä Sormuskoneen avulla oma kihla- ja vihkisormus satojen Suomessa saatavilla olevien sormusten joukosta. Selaa ja suodata, tallenna ja jaa itsellesi täydellinen timanttisormus tai kivetön sormus ja suuntaa ostoksille.